promenad!!!

Idag så var jag och sarah på promenad med våra små ögonstenar :)
Var verkligen länge sen vi gick en promenad med båda två..
Vi såg massa vitsippor..och så såg vi även liljekonvalj knoppar det e verkligen tidigt för dom :)
Det sa bara PANG så var allt utslaget alla träd börjar verkligen bli gröna nu, alla blommor har slagit ut, gräset e grönt och det e runt 15-20 grader ute..hoppas verkligen inte att det blir så att det blir enn varm och skön vår och en regnig sommar..För i år vill jag ha en bra sommar inte för varmt och inte för blöt...bara hålla tummmrna för en bra sommar...


Heja sleipner !!!

Ja idag var det sleipners första hemma match dom spelade mot öster... Fan så spännade det var. första halvlek var sååå spännande det hände verkligen saker där, andra halvlek var inte så bra men den var spännade den med. jag var helt inne i matchen ..... Sleipner van med 2-1 helt underbart nu e dom med i toppen :).
Jag har hejat ¨på sleipner ganska länge nu :) det e väl för att pappa gör det, men följde juh med honom på matcher när man var mindre,sen har man fastnat.
Jag kom ihåg att när vi gick på gymnasiet så pratade jag och 2 kompisar om att vi skulle bli sleipners sher leders heheh..men det blev aldrig så :)
Vi köpte våran sommarstuga för 10 år sen.. coh då visade det sig att Tore Keller hade byggt huset han var skytte kung i sleipner när dom vann allsvenskan..han har även spelat i landslaget...
Pappa belv eld och lågor när han fick reda på att det var keller som hade byggt huset....
Det e lite små kul..
Nae nu e det myss stnd med julia var hemma och hämtade henne efter fotbollen ......


Se hela bilden

Idol 2009

Ja i går var jag på idol.,... Karin skulle provsjunga och se om hon gick vidare.
Vi åkte ifrån stan vid 7 och var i stockholm vid halv 9. Vi lyckades faktiskt hitta parkering 2 min från globen skit bra och det bästa med den var att den var grattis helt otroligt att ha en sån tur :)
När vi kom fram till hovet såg vi bara hur stor kön var..fy fan tänkte jag det här blir en lång väntan..dom hade insläppet vid 10 men självklart blev det försenat så dom börja släppa in vid halv 11.. Kön gick faktiskt mycket smididgare än vad vi trode vi gick längs väggen och där gick det mycket fortare än mitt ute i smeten :)
Vi var inne vid halv 1 då hade karin fått sitt nummer och så vi satte oss ute i "hallen" för att det var fullt i väntrummet... men efter en halv timma så fick vi gå in där :)
Där såg vi (peter jide) lr vad han heter som e programledare för idol..Han såg mycket yngre ut i verkligheten än vad han gör på tv :)
kll 4 då kom Karin in och skulle provsjunga för dom första domarna.. det e dom som bestämmer om du får gå vidare till tisdagen och det e då man får sjunga för den riktiga juryn.
Så alla som trode att man fick sjunga för dom direkt heheh tänk om :)
Medans vi satt där och väntade på att Karins nummer skulle bli uppropat så prata vi med några tjejer dom hade ställt sig i kön vid halv 6 och dom var 100 nummer efter Karin så vi kom verkligen in snabbt....
Sen när karin hade sjungit så gick vi till mc och käkade, sen åkte hem var väl hemma vid 7
'Vi orkade inte gå på stan man hade liksom slut på energi även att man bara hade suttit still.. Jag var även förkyld och kännde mig inte så pigg så vi strunta i det..:)
Får åka ner till stockholm nån annan gång och gå på stan där..nån som vill följa med ???
Här e lite kort från gårdagen



Lång kö fram!!!!!


Karins nummer!!!


I "hallen"
 
I vantrummet mycket folk!!


Peter Jide ingen bra bild men men....

 
Globen


Just det ni som e nyfikna tyvärr så kom Karin inte vidare.....


Strul, Strul, Strul

Ja min chef bara strular till det hela jävla tiden blir galen på honom.. Jag har bytt med en arbetskamrat så att jag ska vara ledig i morrn för jag ska till stockholm men han vile att jag ska jobba hans pass på lördag, aldrig sa jag inte när jag har bytt mitt pass på lördag så jag ska vara ledig.. Då fick jag till svar att han med skulle till stockholm i affärer. det skiter jag blankt i jag har ledigt och då ska jag vara ledig ......
Nae det sket han i utan fixa inte jag nån som skulle ta det också så fick jag jobba.. han e inte klok och gissa om jag var arg.. jag hade även bestämmt att gå på stan med sarah träffa henne lite var ett tag sen.. men tack vare chefen så fick jag ringa till henne och ställa in det (sorry)... Jag slutade kl 4 skulle hem direkt och gå på stan.... kl halv 5 ringde jag till sarahoch sa att jag inte kunde.. Jag ringde runt till alla möjliga föra att kolla om nån kunde jobba ingen som ville.....kvart över 5 fick prata jag med sandra och hon sa att hon absolut kunde ta det gissa om jag blev glad :) (tack så mycket sandra) Så tyvärr missa jag en dag på stan med sarah men det kommer flera dagar lr hur ??
Så i morron blir det Stockholm besöka huvudsatden ska bli roligt.. Jag ska åka med Karin hon ska faktiskt sjung i Idol i morron ska bli rikitgt kul :). Så i morron ska jag upp kl 6 för att göra matsäck.... Ska ta med kameran och ta massa kort heheh.
I går på kvällen var jag på en musikal syrran hade en musikak med kören i skolan. Blodssystrar hette den, dom spelade riktigt bra, var jätte kul att kolla på dem, de sjöng mycket bra :)
Du kanske ska sattsa på idol du med sara :)


tävling!!

Idag har jag och jessica på jobbet bestämmt att vi ska ha en slags tävling.. Både hon och jag vill gå ner i vikt men det e inget roligt att göra det själv man kan inte peppa sig själv då.. Så nu ska vi göra så att vi ska mätta måtten runt överarmarna, halsen, magen, höften och låren sen ska vi mätta dom varannan vecka och den som har minskat flest cm på hela kroppen efter 2 veckor får en flaska vin av den andra inget dyrt vin utan en 50 kr flaska... sen ska vi hålla på så där tills vi e nöjda :) och se vem som får flest vin flaskor och för att inte fuska ska vi mätta varandra.. Vi har även bestämmt att ingen annan på jobbet ska få vet om det här utan bara vi så ni som läser det här och känner nån på mitt jobb säg ingenting :)
Vi ville inte väga oss för att om man nu ska börja träna ordenkligt så bygger man juh muskler och det väger juh mer än fett så vi mätter istället :)
Så nu ska jag tänka på vad jag äter och börja träna. hoppa hopp rep, ut och springa och gå långa raska promenader.. och hoppas att jag vinner vinet varje gång vi mätter oss :)
Må bästa kvinna vinna.........


 

                          Jessica  vs Malin

Big comedy

Igår så var vi på big comedy med jobbet..
Först så samlades alla hos carran och där bev det  lite dricka lr ja det blev väl inte så lite :P
sen tog vi taxi ner till big comedy. det avr en riktigt bra förställning jag skrattade så jag tjöt vissa gånger dom bästa var glans och shyffert min favorit e juh shyffert.
Jag tyckte inte att mede var så bra hon gick verkligen över gränsen på vissa av sina skämt tyvärr.
Jag tycker inte att man ska göra det på det sättet som hon gjorde.
Efter big comedy så gick vi till wasa och avr där hela kvällen blev lite mer dricka där men men vi hade som skat var jävligt trevligt......
Så i dag körde mamma mig till jobbet i morse kände att jag inte kunnde köra heheh

       

jobba jobba jobba

Ja i går så jobbade jag i 10.5 timma fy fan vad trött jag avr när jag kom hem.
Jag började kl 12 och skulle sluta 20 men det kom folk helatiden så jag åkte inte hem förrän 22.30 sen var det bara lägga huvudet på kudden och sova....
Idag börjar jag 10 slutar 26 då e det bara att åka hem bytta om och åka till carran där ska vi fårn jobbet sitta opch dricka lite öl sen ska vi på big comedy ska bli kul att gå på det.. efter det så blir det att gå ut sätta sig och ta en öl nån stanns får kolla var vi hamnar.... skriver om dagen i morron

hund besök :)

I dag jobbade jag till 6 sen åkte jag hen och duchade.. Så ringde jag syrran så kom hon hit med julia :)
Julia var jätte myss sjuk i dag :) Fan vad man saknar henne när man bara sitter hemma och glor, det e tur att hon bor ganska nära så hon kan komma hit :)
I morron jobbar jag på kåkenhus ska bli kul att komma dit :)
Här e lite bilder på min sötnos:

   
                 puss min älskling


    

tisdag!!

Igår så jobbade jag till 4, det var ganska mycket att göra på jobbet men det e juh kul att alltid ha något att göra så man slipper gå som en idiot och inte ha ett skit att göra.
Efter jobbet så åkte jag upp till tessan och robban och fikade, dom håller på att leta efter något större att bo i eftersom att olivia börjar kräva lite mera plats nu.. dom kollar på både lägenheter och hus hoppas dom hittar något snart.
Olivia var vaken hela tiden och vad hon pratar nu det e så roligt att höra henne och hin kan inte vara still hon ska hoppa och stå sen helt plötsligt säger det bara dunk så sitter hon ner :) kul när det börjar hända lite...
Snart e det dax att åka till jobbet har ett lång pass i dag slutar 9 ikväll känns lite tråkit att hela dagen ska gå åt till jobbet.
men men så e det

påskledigt!!

Som ni säkert har märkt så har jag inte skrivit så mycket under påskhelgen. i går var vi på landet, vi oljade in bryggan och fixade lite i stugen skönt att äntligen börja med det :)
Sen åkte jag och jobba vid 4 det var massa folk och tiden gick såå fort väldigt skönt.
I dag åkte jag ut en sväng till Karin och hjälpte henne lite med veden. Sen så satt vi mest och pratade :).
I morron e det dax att jobba igen sluter 4 det e skönt. sen ska jag till tessan och robban och fika.

Hoppas att alla har haft en bra påsk :)

långfredag!!

Idag blev det påskmat hos päronen igentligen skulle det bli det i morron men då jobbar jag..
På påskbordet fanns gravadlax, köttbullar, prinskorv, sillpaj, laxtårta, bröd, skinka och så slängde vi till en liten godbit som vi aldrig bruakr ha på påskbordet kräftor det avr riktigt gott till :)
Fick även ett påskägg av mamma och pappa, och dom fick två grodor som satt på en sten där det stod välkommna, den tyckte dom om :) Den ska dom ställa ute på landet där passar det perfekt tycker jag.
Nu e det dax att hugga in på påsk ägget :)

skogspromenad!!

Det blev till slut en skogspromenad med sarah och casey :)
Vi hittade faktiskt lite vitsippor som är på väg upp, tog självklart kort på dem :) Sen satte vi oss på uteplatsen mellan husen det var riktigt varmt och skönt. casey fick tag i en av våra flaskor som hon lekte med :)
Efter det så blev det lite mat sen så åkte jag och fredrik och hämtade sommardäcken till jöggas bil, där vattnade vi alla poms orkider hon har runt 15 st i hela huset så det blev en del.
I morron blir det stan med sarah och richard.

                      Vitsippor






Casey leker

Ledig!!

Idag är jag som sakt ledig börjar med att sitta på balkongen och äter frukost, tyvärr har solen inte lyckats ta sig till den här sidan ännu men det e juh inte kallt i allafall det e rätt skönt faktiskt.
Jag får se vad dagen erbjuder i dag antigen åker jag ut till landet annars ska jag försöka ta mig ut i skogen. sen i eftermidag ska jag ner till ringarum och hjälpa fedrik med att hämta vinterdäcken till jöggas bil :)
Fredrik lånar den nu medans jögga är i thailand, och fredrik ville inte vattna blommorna (han kan väl inte) så då fråga han om jag ville följa med, och jag har juh inget bättre för mig :)
Nae nu sa jag njuta av min frukost men jag skriver säkert sen igen...

Däck byte

Jaha så kom det ännu ett vår tecken däckbyte då e det vår heheh för att då ska det inte komma nån mer snö när man har bytt däck :))

Här är vinter däcken


Här bytter vi ett däck


Här är sommar däcken


Det här sitter bak på bilen

Vårtecken :)

Jag tog en sväng förbi mamma och pappa i dag kolla vad jag hitatde för vårtecken då :)
Så imorron kanske det blir en sväng till skogen för att kolla om vitsipporna har kommit :)
Snart ska jag byta däck på bilen till vinterdäck lr rättare sakt brorsan ska det heheh ska ta lite smyg bilder på honom då hahahha

Här är vårtecknena:

    

  


trötttt!!!

I går jobbade jag på kockens det, det avr riktigt roligt, det har börjat en ny tjej där som heter maddiken hon e riktigt trevlig :).
Jag slutade 23.30 i går sen började jag kl 7 i morrse tror ni jag avr trött lr..mm bara lite, det avr rätt lungt på kåkenhus så att det fanns inte så mycket att göra. Jag ska avra ledig på onsdag men jag tog ledigt i morron med eftersom att i morron e vi 4 st som jobabr och jag har ingen lust att gå på jobbet och inte ha nåt att göra, då kan jag vara hemma istället och göra lite nytta :)
Frågan e bara vad jag ska göra nån som ahr något förslag?????
aja det märks i morron hoppas bara solen e frame :)


Trevlig lördag kväll :)

I går så grillade jag med elin, sarah, richard och elins 2 kompisar det blev korv och hamburgare. Det var väldigt trevligt, hade jätte kul. Nellie hade blivit lite större, hon e en väldigt bestämmd lite dam för att vara 9 veckor. Casey var jätte försiktig med henne det var så roligt att se :)

här är bilder från kvällen



Bild på sarahs mage det e bara 2,5 månad kvar nu :)



Richard grillmästaren

 

casey och nellie...

Glass i stora lass!!!

I dag var jag, tjockisen och casey och åt glass på halvars det var jätte gott vi tog mjukglass med daim strössel mumma.
Vi gick till halvars från oss det var jätte skönt att gå dit vädret kunnde man juh absolut inte klaga på :)
casey avr jätte duktig hon gick jätte fint, och när vi stod i kön så var hon lugn och koncentrerad på oss även att det var andra hundar runt omkring  hon var super duktig.
Nu har  jag tvättstugan, och casey e här sarah och richard skulle ha nån som kom och prata om nåt. så då fick caesy vara här hos mig så hon har hjälpt mig att städat så nu ska hon få sin belöning heheh leka med sin gris som hon har här uppe hos mig :)


Här kommer bilder när vi äter glass. tog dom sarah för jag orkade inte ta med mig min kamera :)

            

promenad!!

Idag blev det att promenera till jobbet på morronen var det väl inte så jätte skönt men det var juh inte kallt, men det var juh hur skönt som helst att gå hem det var nästan att man ville ta av sig jackan men det vågade jag inte, finns juh risk att man blir sjuk då och det vill jag inte :)
I morron ska jag och tjockisen till hallvars och äta glass om nu vädret tillåter det :)

Vad skönt det ska bli att det e helg snart har verkligen längtat varför vet jag inte men vill vara lite ledig och tänka igenom allt, har så mycket som går runt i huvudet nu önskar att det bara var jobb men det e det inte tyvärr :( men men man får försöka komma på hur man ska göra med allt...
Nu e det film dax

april april

hahah ja idag e det 1 april och ja det går fort jag  vet :)
det var faktiskt inte så pinnsamt att hämta bilen heheh jag skojade till det och fråga om han inte fatta mitt april skämt hahahah. Han tyckte att det avr lite roligt iallafall heheheh han var snäll och flýllde på oljan som runnit ut så allt gick på 175 kr inte så farligt ändå emd tanke på att jag tog en tid som jag itne behövde :)

Hörre du tjockisen jag har hört ryckten om att hallvars har öppnat när ska vi ta premiär glassen då?????

kram på er alla och gå inte på för många skämt nu :)

RSS 2.0