Film!

Idag så var jag, sarah och richard på babyland och baby proffen det fanns juh hur mycket som helst till bebisar, Fattade nog inte innan hur mycket som måste köpas när man ska ha barn men men nu vet jag tills det är dax för mig :)
Vi åkte även till media markt och jag köpte en film "patrik 1.5" den e juh så bra :)
Vi åkte även till em och kollade på en bokhylla som sarah och richard köpte jätte snygg.
Nu ska jag se min ny köpta film och äta lite godis mums ;)

24 februari

Ja i dag så är det den 24 februari det är fettis tisdagen (semeldagen) och då ska man självklart äta semlor, det gjorde jag på jobbet vi satte oss och fika vid halv 11 det var riktigt gott :)

Nu sitter jag hemma och e hundvakt åt casey, sarah och richard skulle till richards bror och gratta honom..
Alltid kul att få spendera lite tid med casey :)


Och så är det juh inte bara semeldagen, det har även blivit bekräftat att kronprinsessan viktoria och daniel westling har förlovat sig, det är kul ;).
Så nu får Sverige gå på bröllop år 2010. Bröllopet skulle hållas på för sommaren.
Det har juh gått massa rykten om att kungen inte tycker om daniel men det måste han juh nu göra om han godkänner bröllop mellan dem. Och regeringen godkännde juh också åktenskap mellan dem.
Man får garatulera dem.




foto: TT  

Bastu i går!!

I går var jag och bastade hos karin.. vi var överens om en sak man ska inte basta när man inte är fult frisk, båda blev yra i huvudet så vi var tvungna att gå ut. Så vi gick in och spelade tv-spel med hennes son mikko hehhee det var mycket ´kul :)
Vi åt även lite mat det blev ris och kyckling mums hehehehe.

I dag så har jag jobbat och det var ríktigt skönt att sportlovet var över för att då kom alla som ska komma och det fanns massa och göra.. Man blev lite utsliten för man e juh van vad att det är lungt heheh...

Ni blir det lite tv sen ka jag laga mat

tjejmiddag!!!

Igår hade vi tjejmiddag hos lina. Det var jag, sarah, lina, tessan och lilla flora.
Vi gjorde plankstek på oxbiff det blev jätte gott. Vi gjorde på en stor planka och inte på massa små, det ser faktiskt mycket trevligare ut på en stor än på många små :)
Sen hade lina gjort en jätte god efterätt det var after eight kladkaka med glass och varma hallon mums :)
Vi såg melodifestivalen hos lina men jag tyckte inte att det var nåt bra alls, inga sånna låtar som man fasna för alls, men jag tycker att det e så tråkit med melodifestivalen dom har gjort om så mycket och det är juh enbart för att tjäna pengar :(. Jag tycker att det är jätte tråkit att dom har gjort om så mycket som dom har faktiskt, det var bättre för när det var 1 tävling och man valde 1 låt som skulle ställa upp i eurovisen under en kväll. Nu är det juh tusen avsnitt känns det som uttråkande tycker jag.
Aja nog om det nu.
 Vi fyra hade det jättekul vi pratade om allt möjligt hehe inte så mycket skvaller faktiskt som man kan tro att vi tjejer gör :)
Och tessan var juh där som sakt var med flora hon var jätte söt det lilla livet. lite arg men dock så sööööttttt.

Här är lite bilder på hur god maten såg ut


     





Den goda plankan




Den goda efterätten

ljusparty!

´Jaha så har jag haft ljusparty hos mig då :) Jag tyckte att det var lyckat fick sålt lite så det avr kul.. jag köpte lite mera ljus och dofter heheh blir ett rikitgt ljus hus hos mig snart hahahah.
Det var en bra blandning med folk tycker jag.. mycket trevligt folk han inte prata med alla lika mycket men men..
Vi var 14 personer på partyt så det var rikitgt många :) Tack alla som kom verkligen kul att ni kom :)

I dag fick jag även brev från a-kassan hatar dom fick ingen ersättning för att jag ahde inget bra själ till att sluta på kockens så det blev inga pengar där inte, får leva på besparingarna som jag skulle köpa grejer till bilen. Jag som verkligen behövde en ny cd-spelare min e helt paj i bilen, den tar inte cd-skivor längre och radion funkar knappt.. men men får väl stå ut tills jag ahr sparat i hopp nya om typ 10 år :(

Jaja det e bara att försöka pussla ihopp allt


semla!!

Idag så har jag städat  på jobbet det behövdes kan jag lova men jag sparade lite till torsdag och fredag.
I morgon e jag ledig ska städa lite tills ljuspartyt som jag ska ha i morgon kväll :)
Så på förmiddagen så ska  jag och sarah åka och handla till fikat.

Nu har jag precis kommit hem från min moster skulle juh dit och gratta kusinen som fyllde 23 i lördags men när vi kom så stod han fullt påklädd och var bered att åka iväg, så han åkte nästan direkt skulle spela pingis med sin bror hmm svikers.. Så vi fick sitta och festa på semlorna själva med moster och morbro det gjorde juh ingenting för det avr juh semlorna man var ute efter :)
Sen gick jag och syrran upp i hobbir rummet och spelade pingis hon vann men hon har juh spelat mer än jag när hon har sovit över där.. Sist jag spelade så avr jag väl en 15 år så det var ett bra tag sedan :)

Nu e det dax för tv heheh hej hopp


snabb

det e sarah iallafall när det gäller att påminna mig om att jag "glömt" att skriva nåt i bloggen :)
¨
det har väl inte hänt så mycket i dag för mig.. har jobbat det ahr varit lungt på jobbet, eftersom att det e sportlov så har vi ca 180 mindre ätande.. så jag och anita har bara gått omkring och sätt snygga ut :) tyckte vi iallafall hahahah.

Sen såg jag att hon sanna bråding har kommit ut ur häktet.. jag hoppas verkligen att hon kan hålla sig ifrån drogerna nu.
Jag tycker att hon e en bra skådespelerska kommer i håg när tre kronor gick där hon spelade tanja den frågivsa tjejen det gjorde hon verkligen bra.. Kan bara önska henne lycka till!!!!

I morgon ska jag till fredrik han fyllde juh år i lördags jag kunnde juh inte komma då så jag ska ut dit i morron och äta semla gott!!!!!!

Hoppas sarah blir glad  nu när hon har nått att läsa i bloggen!!

middag!!

Ja även att man satt hemma med julia i går så var det en bra dag pratade med trevligt folk och myssade med min underbara lilla vovve :)

I dag har jag varit hos mamma och pappa och ätit middag :) Dom bjöd på anka med pressad potatis och apelsin sås mycket gott... Till efterätt blev det min favorit ostkaka mums...
Mår mycket bättre nu det e skönt, då kan man jobba i morron :)

Den 7 mars har jag bjudit hit sarah, richard och elin tänkte att vi skulle hitta på nåt kul, men dom vet inte vad, och det ska dom inte få veta heller.. dom ska få nåt att äta självklart men sen ska jag hitta på nåt mer och vi ska vara hemma hos mig hela kvällen så vi ska inte ut och fara nån stanns...hmm kul att hitta på nåt tycker jag och speciellt om man inte berättar vad :P


sjuk

Jag skrev i går att jag skulle på kalas i dag ja det hade jag varit också..men jag åkte på en förkyldning och kan inte åka pga att morfar ska dit  han e nyopererard för hjärtat och får inte bli sjuk.. sen e juh lilla olivia 3 månader där lite dumt att smitta nån av dom två...
Så nu sitter jag hos mamma och pappa och är hundvakt. Det gör mig ingenting att fira alla hjärtans dag med julia. Men det värsta e juh att hon måste ut och kissa, man e inte så pigg på att gå ut när man inte mår bra men men det e bara att klä sig varmt..

Till mina underbara vänner sarah, richard, casey och den lilla i magen önskar jag en trevlig alla hjärtans dag :)
Älskar er


Och till alla som läser min blogg ha en trevlig alla hjärtans dag

puss och kram


vin!!!

I dag så blir det en härlig kväll ska äta lite taco paj och dricka ett glas vin ska bli gott var länge sen jag tog ett glas vin...
Får man säga att man e sugen på det utan att det låter dumt?? ehhh klart man får :) lr jag gör det iallafall haha..
I morrn e det alla hjärtans dag och eftersom att man inte har nån man håller kär att fiar med så blir det att åka ut till kusinen som fyller 23 år :))
Ska bli kul att gå på kalas.. Sen kommer ju lilla olivia också hon har nu hunnit bli 3 månader lilla snuttan heheh
på söndag blir det middag hos päronen ska bli kul var länge sen vi satt hela familjen och åt tilsammans
berättar mer om helgen i morron och på söndag ;)

Snart ska jag korka upp vinet ;) gott

utmaning

Jag blev utmanad av min kompis sarah

Regler:
- Gå in i mappen ''mina bilder''
- Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen
- Släng upp bilden från mappen och skriv något om den
- Utmana några andra personer och länka till dom





Det blev den här bliden på min lilla älskling julia. Här har hon precis badat och då virar jag in henne i en handduk så bara huvudet syns heheh ... Visst e hon söt :)

Nu har jag följt alla regler förutom en det e lite svårt med den sista för att sarah utmana flera och jag vet ingen mer som bloggar så jag losas att jag inte såg den sista hahah

Hundar i bur!!!

Läste i dag i en tidning att det var en kvinna i stockholm som hade hundvalpar i en bur som var 0.9 gånger 1.09 meter det var ca 5 hundavalpar i buren dom var ca 4 mån.
Dom var täckta med avföring och luktade urin. Dom hundarna som var vita var gula tack vare att dom var täckta med urin i pälsen. Pälsen var sträv och glansig Tack vare avföringen. Jag förstår inte hur man kan göra någonting sånt mot hundar lr mot något djur över huvudtaget, det är helt ofattbart.
jag tycker inte att det finns nåt bättre straff för denna kvinna än att stänga in henne i en bur så att hon får trampa omkring i sin egna avföring och sova i sin avföring. Så att hon får veta hur äckligt det igentligen är.
Nae det borde inte finnas sånna människor fattar inte hur man har samvete att göra så mot djur.




Divorce jewellery

Först ska man ha en singelring, sen en förlovningsring, sen en vigselring och sist men inte minst om man nu måste så finns det även en sklijsmässo ringar
Helt underbart att det finns ringar till alla stadier :)
Helt otroligt vad folk hittar på saker hela tiden vart får dom allt ifrån undra vad nästa ring blir... en barnring så man vet om folk har barn lr inte.
Det skulle juh inte förvåna mig om det blev nåt sånt hahahaha 
 Så här ser ringarna ut

ring


färg!!

Idag så har jag och syrran varit nere på stan.
Vi köpte hårfärg syrran tog en mörkare rödfärg medans jag tänkte chocka med en rikigt röd färg.
Här e resultatet


      

Så här  blev syrran!!




                Så här blev jag !!!

städat

I dag har jag städat det behövdes verkligen fattar inte att det kan bli så skitigt så snabbt.
jag menar hade det varit nån mer som bodde här så hade jag väl inte sakt nåt men eftersom att jag bor själv så fattar jag inte att det blir så skitigt :),


Ja så var det helg snart igen hmm frågan e bara vad man ska göra.
jag har sån lust att göra någonting roligt men jag vet inte vad tyvärr.
Ligga stilla i soffan och bara va skulle med vara skönt.
Vi får väl se vad som händer i helgen heheh

Takida!!!

score en mycket bra låt av takida!!!


I'm waiting for you to call but I got to do it myself, I wonder why
How can I be so insecure when I don't mind

When you looked at me and said; I think you're mine
I fell in love with you tonight

I used to go by your house, if you were there, I'd wait all night
Every time you appear I always want to be there

In your eyes I see the sign, I'm alive
I fell in love with you tonight

The tears and joy keep us together
I need a sign again, will we ever

The years go by and we try to get it on I wonder why
If we only could turn back time, go back to us and be alive


When you looked at me and said; I think you're mine
I fell in love with you tonight


hektisk helg!

 
Ja det har hänt mycket i helgen inte en lugn stund heheh härligt!!
På lördagen så följde jag med mamma och pappa till linköping och hälsade på morfar på sjukhuset.
Sen på kvällen så firade vi richard han fyllde 24 (gammal) hehe själv har man nästan ett helt år tills man blir gammal lr jag menar 24! Vi fick jätte god mat hos sarah och richard der var taco paj mums, hoppas att han blev nöjd med sin present också :)
Sen senare på kvällen så blev jag bjuden på fest. det var riktigt kul att gå på fest det var ett tag sen :)
På söndagen sen åkte jag mamma och ninna till Ikea och handlade det blev lite korgar att ha dvd filmer i, sen blev det stora te-muggar, några glas och servetter.
Efter att vi hade varit på ikea så åkte vi till morfar och kollade hur han mådde det var mycket bättre nu med honom det e bra. Så i mrron kommer han flyttas till sukhuset i stan du blir det lättare att hälsa på honom så får vi se hur länge han blir kvar där sen.

RSS 2.0