ekön

I onsdags så åkte jag ut till sarah, richard och alvin och häslade på dom ute på ekön... när jag kom ut så åkte vi in till viken och handlade lite, blev lite kläder till lillemannen som växer så snabbt. man hinner inte med  :).. Sen blev det även lite mat i påsarna också.
Jordgubbar hittade vi också som vi köpte så vi kunnde ha det till efterätt med lite glass :)
sen åkte vi hem och där gick vi ner till vattnet så casey fick bada. hon tyckte hon var skönt.
På kvällen grillade vi lite kött  med klyftpotatis till det var riktgt gott mäster grillaren hade gjort det väldigt bra :))
men det blev ingen efterätt med jordgubbar då ingen som var så sugen på det sen för vi var så mätta.
I går så åkte vi till fyrudden och handlade lite rökt fisk jag tog makrill med nån jägar krydda på och lite räkor .. fy fan så gott det var det e juh tur att något som e nyttigt e såååå gott det e inte ofta det är så.
det blev lite jordgubbar och glass efter det :)
sen så gick vi en liten innan jag skulle åka hem och vi hittade faktiskt lite kantareller blev nog 2 liter ungefär.. Vi var så dultiga som hittade så mycket lr hur sarah och richard hahahahah.... ( jag hittade det mesta ) :)... sarah hittade lite av dom 2 litrarana.. hmm hur många hittade richard jag ni gissa själva :).
På söndag så åker jag och hämtar hem alla 4.



Så i dag börjar jag jobba igen efter 2 dagars ledighet. är ledig på måndag igen hmm undra vad man ska göra då någon som har något förslag :)..

svamp plockning

i dag efter jobbet så gick mamma och jag en sväng runt golfbanan vi hittade lite kantarellet ca 4 liter och sen plockade vi lite hallon.....
Det ska bli så gott och steka dom och lägga på en macka mumms :)
i morgon så ska jag jobba hela dagen..
Och på onsdag morron bär det av ut till ekön och sova där.. träffa sarah, richard och lilla Alvin.. det ska bli så skönt att komma härifrån och bara va ingen telefon som kan störa sååå skönt ...

Rejmyre marknad!!!

I dag har jag, syrran, tessan och olivia varit på rejmyre marknad jag var den som köpte mest grejer som vanligt :)
Det blev 2 par myss byxor, strumpor, remar och kolor det e ett måste på marknaden man kan inte åka hem utan att köpa remar och kolor :) Olivia var jätte duktig som vanligt.. men hon ville vara med hela tiden så tessan fick bära henne, hon hade lite mjölksyra i armen sen till slut :).. nästa markand blir skänninge då blir det rikitgt mycket  shooooppppa :)

I går så var jag ute på ekön opch hälsade på sarah, richard och alvin...ska dit nästa onsdag och vara kavr tills på fredagen ska bli kul, umgås med dom det var ett ta sen nu som  vi umgicks lite längr så där.. kom i gåh förra året när vi sov kvar på ekön vi började dricka lite alkohol vid 2 på dagen och vi gick nog och la oss vi 9 och vaknade inte förrän 9 nästa morgon och nej vi blev inte ass packade vi var lite lagom luligga :).. vi skulle bara gå in och vila oss vi 9 hugget där på kvällen men alla somnade.. men vi hade haft det hur kul som helst hela dagen :)... Nu kan vi juh inte vi ta till alkohol nästa vecka eftersom att sarah ammar men men det funkar säkert lika bra med coca cola :) lr det brukar bli roligt utan med när det handlar om oss heheh.. jag evt iallafall att jag ska ge richard stryk i minigolf och kubb hahahah
Nu ska jag ut på prmenad :)

semester ååå nej

Ja jag skulle börja min semester i morron men blev det så nej... Nu har en sjukskrivit sig för att hennes pojkväns kompis tog livet av sig i förrgår.. och det väckte starka känslor hos henne för att en kompis till henne tog livet av sig för några år sen så hon var totalt förstörd hmmm tror man på det??? Så min semester börjar med 2 dagars jobb kul va.. så en så länge ska jag jobba lördag och söndag .. har sedan mån, tis och onsdag kvar på semestern visst låter det kul..hoppas verkligen att jag får ta hennes semester helg så jag får nån helg ledigt i sommar.. för den här helgen skulle vara min enda lediga helg på hela sommaren :( vi får se hur det blir men jag blir inte förvånad om jag inte får hennes lediga helg.....

varit hos Lina

I dag efter jobbet åkte jag och hämtade sarah och alvin vi åkte ut till Lina och hälsade på henne... Vi satt och prata ett tag timmarna bara flög i väg men det brukar vara så när vi träffas... :)
Vi gick en liten rundvandring runt linas tomt fy f*n vad stor tomt dom har :)
Tack för att vi fick komma..nästa gång vi kommer får vi spela lite badminton :)

I morgon kommer madde. mattias, simon och amanda se hur stora barnen har blivit ska bli så kul att se dom det var ett bra tag sen man träffade dom :)
skriver i morron om vad som händer under morgondagen :)

En dag på Ikea

I onsdags var jag ledig då åkte jag, tessan och olivia till ikea och ikano huset. jag hittade lite kläder på ikano.. det var ett par inläggs som var i blanka nästan som läder fat det avr det juh inte till det var det en svart tunnika med ett tryck på av en tjej med en mikrofon..kanske inte låter så snyggt men det e det :)
På ikea hittade inte jag så mycket tessan därimot hitatde massa saker :)
Vi ahde jätte kul och olivia var jätte duktig.... tiden bara flög iväg :)
Sen efter det så åkte vi ut till landet och väntade på att robban skulle hämta tessan och olivia..vi ahde deras bil och robban hade min.. han skulle ut opch fiska medans vi var på ikea :)
Så dom åkte hem vid 9 så det blev en hel dag med dom.. ser fram  imot nästa heldag med dom olivia e juh så söt..
Här e lite bilder:

     

En dag på ekön :)

jag körde ut sarah, elin, alvin och sarahs mamma till ekö förra torsdagen..
Sarahs mamma glömde nycklarna till ekön hemma så jag och sarah bröt occ in genom ett fönster så vi kom in :)..
Sen gick  vi runt och kollade dom har byggt om så mycket där men det e fint nu :).. Sen gick vi en sväng på bergen vid vattnet här e lite bilder fårn dagen :)


     

Ikea

Idag innan jobbet så ska jag och jessica åka till ikea, vi ska kolla på tallrikar till jobbet
 Men självklart så ska jag kolla lite till mig själv också. kanske så hittar jag något till lägenheten.
Både jag och jessica börjar jobba kl 4 i dag så det blir ingen hel dag på ikea blir en lien snabbis men nåt hittar man säkert   till sig själv....
nae nu e det dax att åka, skriver och berättar om jag hittar något ..... 

RSS 2.0