våffeldagen!

Idag så har jag varit i stan hela dagen :D.
Först åkte jag hem till amma en sväng, vi tog en liten tripp ner till mdiamarkt, mamma köpte dammsugare och en raouter till datan.¨
Sen blev det en sväng på stan med tessan och olivia :D mycket trevligt vi tog lite lunch på stan när vi ändå var där.
Sen blev det att åka hem till mamma igen och äta våfflor mycket gott måste jag säga. Länge sen man åt våfflor måste vara ett år sen. Varför äter man oftast bara våfflor just när det är våffeldagen, jag menar det är juh så gott man kan juh äta det året om men gör det inte. beror det på att man är så inbiten i traditioner att det ska ätas våfflor på våffeldagen och inte på någon annan dag ??
hmm nåt måste det bero på.

bowling

I lördags så spelade vi bowling med motorklubben. det var först bowling sen blev det taco buffe.
Mitt lag kom sit men vi ahde jävligt roligt för det :D robbans lag kom visst 2:a.
Sen efter bowlingen så gick vi ut på krogen. Det blev till slut bestämmt att vi skulle kolla hur det var på vin källaren, helt oki tyckte jag men sen avr det juh inte riktigt min stil men men jag hade iallafall väldigt trevligt med sällskapet. det avr jag, robban, björbn och leo som gick ut, väldigt roligt även om jag avr ensam tjej men men det funka det med.
vi givk även till teaterbaren det sas att dom spelade rock musik men det var inte så mycket rock som kom ut ur dom högtalarna.
Så vi gick till baka till vinkällaren.
Ja en lykad kväll tycker jag allt att jag ger det :D

Tatuering klar!

Ja nu blev det av, det gick fort med tid och allt :D
Jag blev hel nöjd med den... Det gjorde inte ont känndes lite bara men inte så farligt :D.
Robban gjorde också en men den är inte rikitgt klar ännu den ska bara färgläggas sen :D




Min tatuering

robbans tatuering

Överlämning!

i dag har jag lämnat över nycklarna till dom som ska ha min lägenhet. jag skulle igentligen ha gjort det nästa vecka pga att hyresvärden har semester denna vecka, men dom hade pratat med honom så det var bara att lämna dom i dag så det e skönt att ha det gjort så slipper man fundera på det något mera.
Så nu har man bara en lägnhet att oroa sig för :D.
så kan man äntligen kan släppa tanken på den andra så man bara får fokusera på våran lägnhet.
nae dax att åka till jobbet nu.


ed hardy

Ja ni som har missat att jag tycker om ed hardy stilen ska få se här några kläder och assesoarer som jag skulle vilja ha:


 


Love Kills Slowly Bracelet Black  Tiger Bracelet White












New Tiger Shorts 



 


Nya tauering

Jag har länge velat göra en tatuering.. det ska avra mitt namn på thailänska, mend et har inte blivit av att jag ahr gjort den ännu och så nu har jag inte tänkt på den på ett tag.
Men i går så började robban att kolla på tauerinagr han vill göra en till, då började jag också fundera på att man kanske ska göra den där taueringen som jag velat ha :D.. hmm det är bara pengarna som fattas måste höra mig för lite vad det kommer att kosta att göra den.
Ochs en blir frågan var jag ska ha den nån stanns.. aja det löser sig nog
Ska nog börja spara pengar nu så att det blir gjort snart :D


Klart

Nu är i stort sätt allt upp packat och klart, det ända som är kvar är lite tavlor, lampor och fläkten annars är allt uppe. det gick jätte smidigt att få upp allt i går hela dagen gick åt men det är sånt man får ta.
Jag han även gå ut en liten promenad med karlsson, det var riktigt skönt att komma ut efter 4 timmars upp packande, och så fick man mera energi så man kunde fortsätta packa upp resten :D.
I dag är robban iväg och jobbar, jag brukar alltid åka hem till min lägenhet då och sova men det kan jag juh inte längre är lite tomt där nu, visst känns det lite konstikt att vara här själv men men det är juh som vanligt när han är borta men ändå inte eftersom att jag sitter i VÅRAN lägehet och inte i min  :D men det ska nog gå bra.
I dag ahr jag jobbat sen vart det rn promenad med karlsson det avr verkligen varmt i solen jätte härligt promenad väder :D.
Orkar inte kolla på tavlor och sånt nu gör det i morgon så man får något break i det hela.
hur har helgen varit för mina läsare då??

Sambos

Nu är alla mina saker hos robbhan, nu återstår bara att packa upp allt men just nu orkar vi inte mera det blir att slappa i soffan istället framför tv. får se vad det är på tv i dag har ingen koll alls.
Annars så kan vi juh bara njuta av vårat nya sambo liv :D
tänkte ta några biler sen när vi får ordning och visa hur det ser ut :D

Åka snart

snart är det dax att åka och hämta mina saker i lägenheten ska bli kul att få ordning på skerna snart.. allt flyttande står mig upp ihalsen usssh säger jag bara. men snart är det över och snart är man sambo inte många timmar kvar nu... och så får jag juh världens bästa sambo.. :D

I går var vi på firma fest med robbans jobb vi körde trekampen i vilbergens bowling det var verkligen jätte roligt :D har lite kort men lägger ut dom senare i dag har inte så mycket tid nu.
Vi avr indelade i 3 lag.. mitt lag vann både minigolfen och biljarden men inte bowlingen tyvärr så mitt lag kom 2:a totalt och robbans kom sist (fniss fniss)

Nae nu är det dax att åka inte till nkpg och hämta grejer :D

Packat klart

Nu har jag äntligen packat klart.. allt är nerpackat i kartonger och isär skruvat så nu är det bara att köra grejerna till robban kvar, Ser verkligen fram imot att bli sambo, ska bli spännande får se om vi blir trötta på varandra :D men det hoppas jag inte att vi blir :D.
På lördag nu så bär det av med alla kartonger ska bli skönt sen är det bara att packa upp alla saker men det är iallafall roligare än att packa ner..
Så alla är sedan välkommna hem till oss i sörping när allt är klart :D

RSS 2.0