Så var julen över

Julen kommer lika snabbt som den försvinner känns det som.
Men jag ahr haft en riktigt bra jul i år :D

Julafton: Vi började dagen med att åka till robban bror.. där åt vi skinkmacka sen blev det julklapps spel och sen lite fika..
Vid 2 så åkte jag till ninna där släken skulle fira jul men morfar. Vi åt lite julmat sen blev det julklapps utdelning.
Sen på kvällen så åkte jag tillbaka till robban då var han hos hans föräldrar, Där fick vi lite julklappar, sen var kvällen över dagen gick så fort precis som den brukar göra :D

Juldagen: Då åkte vi hem till mamma och pappa och firade jul med dom vi åt lite mat och hade sen utdelning av julklappar, skriver senare vad jag fick. 
Efter julklapparna så fikade vi sen gick vi ner i vardagsrummet och satt och pratade.
Sen åkte jag och robban till johannaes och jennie och spelade lite spel.

I dag ska vi till mamma och pappa igen.. robban och pappa och micke ska spela gittar vad jag och mamma ska göra vet vi inte ännu men men vi hittar säkert på något kul..

Det var min jul och den blev juh dubbelt så bra efter som att robban var med :D 

så här fin blev granen :-)

0-6d708eaeb9bd303b3d14a0645732f03a.png

så här fin blev granen :-)


Snöstorm

Ja idag är det snö storm ute har knappt varit ute i dag.. så nu fick vi våran dag hemma där vi inte gör någonting... lite har jag gjort jag har städat och klät granen den blev fin :D sen ahr jag avrit på jobbet och kollat schemat.. och handlat har jag också gjort... så lite har jag hunnit med..

Men viket väder vi har helt otroligt det blåser och snöar fan... men men amn ska väl inte klaga igentligen. Det kommer nog vara snö på julafton iallafall och det gör juh ingenting..

Nu ska jag krypa ner i soffan igen under min sköna filt :D

Snön den faller ner!!!

Jag har varit väldigt dålig på att skriva här i bloggen nu för tiden.. men jag har inte haft så m,ycket tid till det antingen har jag jobbat lr så har jag och robban åkt iväg.... det blir lite att göra nu när man är 2... förrut när man var själv så fanns det inte så mycket att göra efter jobbet.. nu lagar man mat (mycket roliogare när man e 2) kollar på film fixar och donar lite lr så åker vi iväg nån stanns känns som att vi aldrig ahr en ledig dag då vi inte gör någonting..

Ocj nu så har snön kommit hit.. skönt tycker jag hoppas hoppas bara att den ligger kvar till jul.. det ser så ut nu iallafall :D

Snart har vi stängt på jobbet i 2 dagar det ska bli jävligt skönt.. ledig julafton, juldagen och annan dagen 3 dar i rad det är inte ofta man är det :D

Nu längtar jag till jul. öppna julklappar och myssa med nära och kära :D

RSS 2.0