beck

I torsdags var jag och syrran och såg beck "i stormens öga" d besviken den var väldigt bra men jag blev lite besviken den var inte alls som dom andra beck filmerna... Jag e juh helt såld på beck filmerna dom e sååå bra. Men det var något som fattades i den här nya filmen som fionns i dom andra jag kan inte riktigt säga vad det är men något är det.. Filmen handlade mest om gunvald han var huvudpersonen i filmen beck var sjuk så han var mest hemma.. grannen såg man 1 gg i filmen inte alls kul han ska vara med lite mera tycker jag... gunvald var inbte sig själv han hade inte det där jäkla anama i sig tyvärr.. men men det e värd att se jag ska själv köpa den när den kommer ut kan juh inte bryta min tränd.. Nu är det bara att vänta på nästa film hoppas den e lite bättre än denna...
'

   

Helvetes dag!!

Idag har det varit en helvetes dag på jobbet.. allt blev fel.. en var sjuk en vägrade komma till jobbet pga av det som hänt.. från 8 - 17 var det kaos jag sprang bara fram och tillbaka försökte fixa folk som kunde jobba nu i kväll men utan större lycka.
Fick ringa till karlsson som hade semester som sista utvägen hon var snäll så hon kom och hjälpte till.
Hon som skulle ha jobbat som vägrade att jobba hon sa att hon skulle komma, sen ångrade hon sig, sen skulle hon komma oh till sist så sa hon att hon orkade inte det var för psykiskt på frestande hmmm ja ja man tror vad vill om det men men.. Det löste sig lite halv dant sen till slut så det var skönt jag jobbade i 9 timmar utan rast frukost fick man ta medans man jobbade...
Nu har jag precis ätit en pizza sitter i soffan och tar igen mig får se om man får vara ledig hela helgen lr om nån vägrar att komma i morgon med...
I morron kväll ska jag ner på stan med sarah, richard, alvin och sara ska bli kul.
Hämta mamma och pappa sen i krokek på kvällen sen blir det väl att möta upp robban på stan :) hoppas jag slipper jobba.


Dopet

I söndags så var det dop för lilla Alvin. Han var jätte söt i sin dopklänning.
Alvin var jätte duktig i kyrkan han sa ingenting.. Elin sjöng också hon gjorde verkligen hela dopet hon var sååå duktig.
Sen blev det lite fika efter kyrkan vi fick smörgåstårta och till efterätt en jätte god tårta som sarahs mamma hade gjort.
Alvin fick massa fina pesenter....
Nu e dopet avklarat och tiden kommer bara springa iväg med den där lilla gullungen. Snart börjar han krypa och gå och prata ser verkligen fram imot när det kommer.. ska bli så kul.
Och tant malin ska skäma bort lilla plutten det e ett som e säkert för han e juh världens underbaraste lilla skrutt.
Kommer biler senare

dåligt med skrivandet

Ja jag vet jag har varit jätte dålig på att skriva i bloggne nu dom sista dagarna har haft så mycket för mig så tiden har inte funnits till det..
I lördags var jag på kräftskiva mycket trevligt :)
Sen i söndags låg jag på stranden och loppa mig orkade verkligen inte göra något, det tog på krafterna att vara på kräftskivan...
Sen i början av veckan så började jag packa ner alla grejer på landet så nu har jag flyttat hem igen känns både skönt och tråkit älskar juh verkligen att vara på landet men det e skönt att komma hem till sitt egna hem också :)
Så nu ska jag göra skarphagen osäker igen hahahahahha...
Sarah nu blir det promender igen bara så du vet för malin e TILLBAKA :)

hel dag

I dag så åkte jag in till tessan vid halv 12 tiden hon hade inget för sig och inte jag heller så jag åkte dit.. Hon fråga om jag ville följa med henne och sandra till ikea senare på dagen och det tackar man absolut inte nej till..... Vi hade riktigt kul på ikea sandra och jag ahr sett varandra på olivias dop.. annars var det första gången vi sågs och det var inte stelt lr nåt brukar juh vara det ibland när man rtäffar nytt folk så det avr skönt...
På ikea så  hittade jag jätte snygga lila lampor ska ta kort på den sen när jag kommer hem och sätter upp den om jag kommer ihåg det annar får ni på minna mig :)
sen efter ikea så åkte vi ut till ninna robban var där och kokade kräftor och han hade min bil så vi åkte ut dit så vi kunde byta bil.. Och där blir man kvar ett tag med :).. Men men det gjorde inget det helller..
Nu e det dax för sängen i morron e det dax för jobb tyvärr men men jag e ledig på torsdag och då blir det skänninge marken :))


RSS 2.0