Fläta

Jag har tjatat på robban om att han måste klippa sig, jag tycker att han har för långt hår här är beviset på att jag har rätt :D

hmm en fläta japp han måste klippa sig :D


Snart klar

Nu har jag snart packat klart allt i lägenheten det ända som är kvar är kläderna och toalettartiklarna sen är det bara att flytta allt.. ska bli riktigt skönt när det är klart :D I dag avr jag åter igen på returpunkten sen packa jag lite mera sen blev det att gå en sväng till sarah och hälsa på där.
Nu är det dax att laga mat det blir pomme pch kyckling spett med satziki :D

Trött!!

Var tvungen att gå upp kl 8 då mamma och jag skulle åka till retuturpunkten, med allt som jag inte skulle ha.
I går var syrran här och hjälpte mig att börja packa vi fick undan rätt mycket av porlinet så allt det är berpackat nu sååå skönt.
När mamma och jag hade varit på returpunkten i morrse så följde hon med upp coh hjälpte mig lite mer med att packa ner grejer. så nu är det mesta nerpackat har lite cd skivor filmer, och lite små¨plock kvar så jag vet vad jag gör i morron när jag är ledig :D. packar packar och åter packar. sen ska jag nog ta med lite grejer ner till sörping när jag ändå ska dit sen blir det att åka hit på lördag kväll och fixa lite, sen ska vi åka hit på måndag opch packa alla kartonger och skruva ner bokhyllan. sen blir det att hämta resten nästa helg. snart är det nära snart är jag en äkta sörpings bo :D

som vanligt

ja ha då blev det som vanligt igen då.. här hade man sett fram imot att vara ledig hade bestämmt lite saker som jag skulle göra och vad hända kan nån gissa???? jo jag fick jobba vilken överaskning, det är som vanligt när jag är ledig det blir bara jobb ändå. Men nu är sista gången jag hoppar in och jobbar på min lediga dag innan jag ahr flyttat för nu måste jag börja packa börjar bli lite ont om tid nu faktiskt, vi ska försöka flytta allt till mitten av mars så det finns lite tid till att sräda lägenheten ordenkligt :D får se hur det går... nu blir det att börja i morgon efetr jobbet sen ska jag till returpunkten på onsdag morgon så får jag se om jag hinner packa något innan jobbet på onsdag sen blir det att packa hela torsdagen för att då är jag ledig.. sen kanske börja köra lite grejer på sönag kvällen får se hur det blir :D

Ledig

I dag fick jag ledigt yeeees.. hmm men lite telefonsamtal har men iallfall fått från jobbet.
idag så har vi varit inne i stan en snabbis och beställde damusker till min bil, sen åklte vi till mamma och pappa och sa hej.. sen blev det att åka till robban garage då han köpte tändstift på mekonomen då vi ändå var där..
Sen åkte vi hem och käkade och nu är det dax för melodifestivalen.. med lite godis och grogg :D..
ha en bra lördag allihoppa.

Jobba

Fick hoppa in och jobba ändå för att en är sjuk och ingen annan kan. Får se om robban åker iväg med bilen lr om vi tar det en annan gång. Det är så typiskt att man måste hoppa in och jobba när man har planerat något det är allitd så det är nästan ingen ide och planera något... ska bli intressant nu när man måste börja packa för då kan jag verkligen inte hoppa in och jobba utan måste ha varje lediga dag man har för att packa på.....
i morrgon hoppas jag iallafall att jag får vara ledig så man hinner med någonting.

Ledig

Nu är jag ledig i 2 dagar ska bli så skönt har lite att göra faktiskt, ska försöka städa lite sen ska vi åka och fixa min bil ska byta damasker lr vad det hette :D kan inte så mycket om bilar det får robban sköta :D.
Sen får vi se vad som händer på lördag har några allternativ men men det vissar sig vad det blir..
Måste börja packa me snart börjar närma sig flytten ska försöka vara klara med flytten i mitten av mars så man har lite tid på sig att städa

Ledig

Nu är jag ledig i 2 dagar ska bli så skönt har lite att göra faktiskt, ska försöka städa lite sen ska vi åka och fixa min bil ska byta damasker lr vad det hette :D kan inte så mycket om bilar det får robban sköta :D.
Sen får vi se vad som händer på lördag har några allternativ men men det vissar sig vad det blir..
Måste börja packa me snart börjar närma sig flytten ska försöka vara klara med flytten i mitten av mars så man har lite tid på sig att packa :D

Ikea

I dag var jag sarah och Alvin på ikea en sväng..Jag skulle kolla vad en byrå kostade tänkte jag men vad dyrt det är ska nog köpa en på jysk tills man flyttar till störe, vill inte köpa något som kostar 800 typ för sen kanske den inte passar dit man flyttar sen så det blir nog den billiga varijanten. men lite inköp blev det ändå som vanligt på ikea jag tror inte att man nån gång ahr kommit därifrån tomhänt. jag köpte iallafall 2 orkideer, 2 krukor, 3 matlådor, och påsklämmare sen blev det lite servetter till mamma :D.
Vi gick även en sväng i ikano huset också hitta lite roliga kläder med det blev inga inköp av kläder i dag :(.

Bio

I går var jag och syrran på bio vi såg Frasan. Den är helt klart se värd.. ni som tänker se den tveka inte!!!
Den handlar om assis som spelas av jan Fares, han ska leta efter en kvinna som kan bli hans fru så att hans kommande barnbarn får en farfar och farmor, det går inte riktigt som han ahr planerat :D. Hans son och hans fru lossas vara gravida fast som igentligen ska adoptera, men assis son vågar inte säga till sin pappa att han inte kan få barn, så hans fru får gå omkring med en lossas magen och så får dom adoptiv barnet precis när hon ska "föda" men den planen går inte heller som planerat.
Jag kollade på morron sverige när dom pratade om filmen och då sa dom att jan fares inte hade några repliker utan han skulle improvesera och det gjorde han hur bra som helst.
så gå och se filmen

design!!

Kollade nyss in sarahs blogg och såg att hon hade ändrat design på sin.. så jag blev lite nyfiken på det och kollade upp hur man gjorde bloggen till mer sin egen.. så här blev min efter många timamr framför datan.
Tog ett tag innan man bestämmde sig för hur den skulle så ut men men.
Blev rätt nöjd till slut iallafall nu orkar jag inte sitta mer och ändra man betsämmer sig juh aldrig, ska pilla lite mera nån annan dag tänkte jag :D hoppas ni tycker om det nysa utseendet :D

tröööööt

 ja vad ska man säga börjar bli trött på det här jobbet jag har om jag ska vara riktigt ärlig.. är trött på allt gnäll på jobbet.. jag jobbar så mycket, jag är sjuk, jag mår dåligt, host host jag är jätte sjuk, orkar inte jobba, vad trött jag är på jobbet.......... alla sånna klagomål får man  höra i stort sätt varje dag från folk fy fan säger jag bara så tråkit man blir deprimerad när man hör alla klaga och då blir det juh så att dom sänker ner en anna också, här försöker man verkligen att vara posteiv och hitta lösningar på allt, försöka att göra alla glada men det finns alltid nån som klagar på någonting, vad man än försöker göra så är nåt fel ussssssssch,, vi ör två stycken på jobbet som gör allt för att alla ska trivas och tycka att dom har ett bra schema m.m men inte fan får man någonting för det utan det ska klagas på någonting ändå, och ahr dom några problem så tycker dom att det är vårat ansvar och lösa det.. som att vi inte har annat att tänka på.. privat liv finns knappt på detta ställe tyvärr.. får se hur länge man orkar med det här, finns juh inga andra jobb så man får stå ut så länge man orkar.


6 månader

ojjj då 2 inlägg på 1 dag fan avd flitig jag blev helt plötsligt :D hahah skämt och sido

I dag så har jag och robban varit tillsammans i 6 månader och man är fortfarande så där ny kär och glad :D känns helt underbart..
Och tiden den går hmm känns som att vi träffades nyss.
Och sen att vi ska flytta ihop på det kan det bli bättre ??????.
Men tyvärr så är han iväg och jobbar i dag och kommer inte hem förrän i morgon så det blir inget firande i dag får se vad det blir när han kommer hem :D
Nae nu är det dax för mig att avsluta får skrivkramp av allt skrivande har juh inte skrivit så här mycket på länge hahahahahaha.

Sjukdomar

Jaha här har jag inte skrivit på ett tag... ja jag har varit jä....t dålig på det måste jag juh erkänna :D.
Jag har väl jobbat för mycket sen så har jag lite annat för mig på fritiden :D.

Nyligen så var jag sjuk hade världens förkyldning så då var jag hemma ett par dagar.. sen nu har jag legat i magsjukan... Det var väldigt länge sen jag hade magsjukan faktiskt men men nu har jag haft det igen ussh.. Men man har det bara ca 1 dygn sen börjar man repa sig lite bara att kroppen inte har några karfter kvar efter så det tar ett par dagar för dom att komma tillbaka.. men nu är jag helt återställd.  Efter att man har haft magsjukan så ska man vara  hemma i 2 dagar efter att man har spyt klart för att du smittar 2 dygn efter det.. sen är du imun mot influensan i 1 vecka sen kan du få det igen.. hmm vad tryckt det känns att jag är imun mot det i 1 vecka nu får se hur det går sen om man får tillbaka det eller inte. men jag hoppas inte för det var så jobbigt önskar inte ens min värsta fiende den influensan,, inte för att jag har nån sån fiende (tror jag iallafall) men om jag hade det så skulle jag inte det :D.


Sen så har jag nu sagt upp min lägenhet så den sista mars så blir jag sörpings bo.. hmm får se hur jag klara att bo med någon igen var ett tag sen nu.. visst jag har bott hos robban ett tag nu men jag har juh alltid haft min lägenhet att åka till om jag vill, men snart har jag det inte, ska bli jätte spännande att flytta ihop faktiskt jag ser verkligen fram imot det.

RSS 2.0