Största Tabben!!

Jag har gjort något som e såååå pinsmat så det finns inte alltså ussh så klantigt av mig.
Jag åkte och lämnade in bilen i dag för att det e nåt som läckte ifrån motor det blev en pöl efter bilen där jag stod.
Jag lämnde in den och dom skulle kolla på den i morron bitti... Jag hinner knappt hem så ringer han som  tog emot bilen han hade varit ute och kollat på den när jag mamma och jag hade åkt... Han säger att vi kan hämta bilen innan halv 5 i dag och mamma sa bara va varför och sen började hon skratta. Så hon ringde mig nör hin hade pratat med honom och bara skrattade i luren....då var det så att när han var ute och kollade på bilen hittade han ingen läcka men han hittade något annat... tanken tilloljan hade inget lock det låg i motorn nån stanns så han hällde i lite mera olja och så var det fixat hmmm....e man inte lite dum om man glömmer skruva på loket till olje tanken hur jävla tanksprid får man vara igentligen... Tyvärr så han vi inte hämta bilen i dag så jag får göra det i morron.. vill knappt hämta den dom kommer juh skratta ihjäl sig nör jag kommer in där och ska hämta bilen ... hmm där e tjejen som glömmer skruva på locket när hon häller i olja hahahahaha...
Ja jätte kul att hämta den lr inte vill knappt hämta den i morron ...usssh

Jag har även varit och hämtat in lite påsk ris i dag.. jag och tjockisen var ute och plockade lite såå nu e det pynttat och fint här ser ni några bilder :)



Mitt påsk ris

 

Mina små söta påsk kaniner




Min fula påsk häxa ..och nej det e inte mina cigaretter det e mammas


hoppas allt löser sig :/

I dag fick jag reda på att vi måste varsla folk på jobbet och självklart så e det min tjänst som rycker först.. Jag får antagligen börja på kockens igen.. hmm känns konstigt att komma tillbaka dit igen hoppas att det är bättre än vad det var förut.. Men jag kan juh inte stå utan jobb så jag får ta det som erbjuds :)
I morron ska jag hoppa in och jobba på kockens det blir en liten mjukstart på vad som komma skall :)
ska bli kul på ett sätt att komma tillbaka dit, man har faktiskt saknat kontakten med kunderna man hade där.. det var mycket trevligare än vad det är där jag e nu... man får inte samma kontakt med kunderna som man får på kockens...
Ja ja vi får se hur det går

Underbar helg!!!

I helgen så har jag varit hops karin. Vi har kappat ved.. det blev ganska mycket gjort på vedbaken det synttes att det händ någonting det e det som gör att arbetet blir roligt.. Pelle var också med och hjälpte till i helgen han hade motorsågen och delade veden medans jag och karin stapplad upp allt som pelle hade kappat. Det märktess verkligen att man andvände hela kroppen när man jobbade det avr länge sen man kände så :).
Medans dom fixade med det sista av veden så lagade jag mat, det blev grillat kött, klyftpotatis och sås mumma var det. 
Sen som belöning för att vi hjälpte karin med veden så blev det självklart bastu :)) så otroligt underbart med bastu..
Och vi släckte juh också självklart ljusen mellan halv 9 och 11 blev det faktiskt vi satt och spelade kort och pratade :) 
Men nu är jag hemma igen och tvättar inte alls lika roligt :( 
Här kommer lite bilder från helgen 

       
Vedbaken

   
Grill mästaren mikko


Karins hus

blääääää!!

Jaha här har man varit ute på landet och i 2 ´dagar och varit jätte glad över att ha hittat massa olika vår tecken och vad händer det börjar SNÖA fy fan (ursäkta språket) man jag e såååå trött på detta skit väder...Får hoppas att det är sista rycket nu för när det här har smält så vill jag inte ha mer snö.
I kväll blir det en lugn hemma kväll med lets dance ¨på tv och en lite god gryta ska jag koka ihop i dag :) det enda som fattas e att ha nån och myssa med i soffan en sån här kall kväll :(( får väl tända lite ljus och ha det myssigt för mig själv : /
Nu ska jag gå och lägga mig i ett bad :)
Hej hopp gummi .....

promenad på landet igen :)

Idag när jag var på  jobbet så ringde syrran och ville åka ut till landet och jag följer självklart med :) Alltid lika kul att åka ut dit även om jag var där i går :) Idag blev det lite andra bilder. Jag och syrran och julia gick runt golfbanan och tog lite kort på det vi såg under våran promenad.
Var även nere vid sjön där alla båtar ligger så jag tog kort på hur det ser ut när dom ligger på land sen när dom kommer i ska jag ta kort så man ser skillnaden.
tog även kort på huset så man ser hur det ser ut nu, sen ska jag ta kort när våren verkligen har kommit, sen blir det bild i sommar så ska jag följa hur det växer fram :) ska bli kul att jämföra lite.
På promenaden så hittade vi orm skin antagligen från förra året, tomt snigel skal, videun bättre bild nu hahah,   och sen en golf boll som satt fast i ett träd, sen är det även bilder där julia klättrar i berg. Och sara och julia är ute på hal is heheh... här kommer bilderna





Julia på väg till landet. Hon tror det ska gå snabbare om hon kör :)



Bergs klättring

        
Snigel skal och ormskin (inte så bra bild på skinet)

   
Videunen

 
Golf boll i trädet

      
båtarna och sara på hal is :)

         
Julia på hal is

    
Så här ser det ut innan våren (trist) längtar till sommaren


Våren smyger fram!!

Nu har snön varit här länge nog nu tycker jag.. Jag ville ha lite vårkänslor så jag kidnappade julia från mamma och pappa och åkte ut till landet med henne. Vi hittade faktiskt lite saker som gjorde att man fick lite känslor över att våren är på väg. Vi kollade i jordgubbslandet där har nya planter börjat ta sig upp härligt. När massa planter har kommit då e det dax att flytta ner jordgubbarna till det nya landet som jag har gjort alldeles själv, ganska stolt över mig själv att jag lyckades få i hop det så bra :). Sen hittade vi faktiskt lite videun som hade hittat ut :) En fågle holk låg på baken den måste hängas upp :) heheh massa att göra innan somamren.
Kollade även på min kryddor som jag odlar, dragonen var faktiskt riktigt fin och den doftade underbart, jag trodde faktiskt att den hade fryst sönder under vintern men icke sa nicke heheh. Måste börja att ta in den i sommar och torka den så man har lite daron över vintern :) Ni som känner mig vet att det är min favorit krydda i sås jag menar dragon sås hur gott e inte det till nygrillat kött :). Rosmarinen var också fin även den hade klarat vintern :).
När vi skulle åka hem så ville julia inte följa med. Hon tycker inte om att sitta bak i buren hon sitter hällre där fram och kollar på vägen när vi åker. Så hon satte sig vid vid bil dörren där frame och väntade på att jag skulle öppna den så att hon kunnde gå in och sätta sig. Hon brukar få sitta fram när hon åker med mig men då brukar jag ha min bil. Nu snodde jag mammas och pappas och då får hon faktiskt sitta i buren det e mycket säkrare :)
Nu är det våffel dax Kanske skriver i kväll om våfflorna om jag inte är för mätt :)
Här kommer lite bilder ifrån landet.


     Jordgubbs planta


                   Hit ska jordgubbarna flyttas

fågelholken som ska hängas upp i trädet      
                 Fågelholken som måste upp



         Rosmarinen och dragonen


         Några blad som tittar fram i solen


         Stora och fina knoppar


 Videung ingen bra bild men men


            Julia som VILL sitta fram


      


   Julia inne i buren efter många om och men


valpar!

Ja i dag var jag och kollade på elins valp sååå söt hon var :) det var sex valpar både brun vita och svart vita. elins valp e svart vit hon har en rund prick på ryggen och en liten prick vid svans roten precis :) Har glömt att valpar biter så mycket i saker och på oss heheh.
Det var juh rätt länge sen julia var valp heheh det går så fort hon blir 6 år nu i maj. känns som att man bara har haft henne i 3 -4 år heheh.
Jag tror att lilla nellie kommer få det jätte bra hos elin önskar dig all lycka med den lilla virvel vinden. för det var hon verkligen :) hon sprang omkring överallt satt aldrig stilla. Elin kunde knappt ta kort på henne :) men men några blev det nog hehe. jag glömde självklart kameran.:( men det e bara att gå in på elins blogg så ser ni garanterat bilder där :)
Nae nu ska jag fixa nåt att äta :)
Just det i morron blir det våfflor hos päronen ska bli mumma skriver i morron om hur underbart goda dom var :)
Sarah hoppas richard blev glad nu och att våfflorna blir bra :)

som vanligt!!

Idag har det varit en vanlig dag på jobbet  lungt inget att göra allmänt tråkit helt enkelt.. Jag känner att ska jag vara på jobbet så vill jag ha saker att göra hela tiden :) annars känner man sig så jävla onödig.....
I morron ska jag med tjokisen och hennes syrra och kolla på en hundvalp som elin ska köpa.. det e så myssigt med valpar kommer ihåg hur julia var när hon var valp hehehe ska bli kul att titta på dom små liven i morron :)
skriver mer om besöket i morron.


Varför!!!!

jag som var så glad över att våren var på väg och så kommer det massa j...a snö VARFÖR???
Man blir såå deprimerad över att det kommer mera snö.. speciellt nu när det har kommit fram lite blommor och så täcks dom nu med massa kall snö får bara hoppas att dom klarar av kylan, och att den här snön försvinner snarast.
Nae nu ska jag ta och myssa lite i soffan och kolla film och vänta på att beck ska börja :)


Palace!!

Ja i går så var jag på palace, det var väldigt länge sen jag var där sist, jag hade jätte kul träffade lite roligt folk, men fan vad gammal man känner sig bland alla, vart ska man gå när man e 23 igentligen för att inte känna sig så gammal??
Det är juh hemskt att man känner sig gammal när man e 23 men det är juh stor skillnad mellan 21 och 23 man tror inte att det är det men när man går ut så där så märker man att det verkligen är det :(.
Bettede jag mig också så där när jag var 21 fan vad hemskt i så fall.
Nae måste hitta nåt annat uteställe där det är folk som är som en själv. Kankse ska kolla hur det e på harrys har juh inte varit där ännu.. måste nästan testas för där är det 23 men det finns säkert sånna som är yngre som kommer in där med men det e nog inte så många hoppas jag :)
 Sen måste jag bara kolla hur det är på black horn där e det lite mer rock musik sånt som jag gillar :)
Får se hur lång tid det tar innan man går ut igen så man kan prova på andra ställen.
Nae nu ska jag ligga i soffan och ta igen mig blev lite mycket dricka igår :) men det var kul hehehe

Våren!!!

Ja man vågar nog säga nu att våren är på väg :)  Idag när jag gick hem från jobbet så gick jag vid strömmen bakom eber där ... så fint det var solen  lyste man började se lite knoppar på träden som verkligen ville komma fram :) gick igenom rodedendrodalen också dom hade riktigt stora knoppar på sig kan tänka mig att det är jätte fint att gå där när dom slår ut har faktiskt aldrig gjort det varför vet jag inte.. men en sak vet jag i år ska jag göra det :)
Längtar verkligen till våren nu man kan börja pyssla lite ute på landet med olika saker.. Jag ska byta land till jordgubbarna man måste göra det i bland så det blir årets projekt annars så brukar jag bara galra dem men inte i år :) lägtar verkligen till landet nu sitta i solen och bara njuta och inte göra ett skit heheh.
Våren välkommnar jag med öppna armar......

shopping

Igår var jag och tjockisen på stan vi hittade lite kläder lr rättare sakt hon gjorde :( jag hittade en tröja tänkte att jag skulle ha något färg glatt tycker att min garderob e så tråkig...men tror ni att jag kom hem med något färg glatt nae självklart inte  det blev en svart tröja från new yorker istället det enda färg glada på den tröjan var att det var något skrivet med rosa hahahah.... nae nu ska jag iväg med tjockis och elin skriver sen när jag e tillbaka om det underbara vädret och avd vi hadlar nu heheh :)

från hamburgare till pizza

Jag var så j....a sugen på hamburgare i dag, ingen pomme lr nånting till utan bara en hamburgare tänkte åka till mc, men känndes så onödigt att bara köpa en hamburgare utan pomme, om man nu ska köpa nåt på mc så kan man juh lika gärna köpa en meny lr?? Och så satt jag hemma och fundera om jag skulle åka och köpa en hamburgare lr inte.. då blev jag helt plötsligt sugen på pizza, då var det juh bara det lättaste kvar tänkte jag vilken pizza jag ska ha, hmm inget lätt val tydligen för det tog ett tag innan jag betsämmde mig för vad det skulle bli :) blev en capriciossa det var gott..
Så nu sitter jag här propp med halva pizzan kvar :) hmm då har man juh till i morron med men frågan e bara om man vill ha pizza då men men sånt märks..
Så från att varit sugen på hamburgare så blev det pizza hmm konstikt men j..lar så gott det var :)
man måste juh unna sig något gott ibland.
Så nu blir det inget sånt onyttigt på ett tag heheh

garttis

Idag så har vi firat pappa han fyller visserligen år i morron men vi firade i dag så slipper man stressa efter jobbet.. Vi fick en potatis gratäng med kyckling i mycket gott faktiskt. Till fikat blev det almando tårta med snickers i.


Min morbror hade ringt från thailand i dag dom kommer nu i april ska sälja huset då sen åker som ner till thailand igen e väl bara hemma 1 månad lr nåt här :( tråkit tycker jag men kul för dom.. Pom har juh öppnat en resturange där nere hon säljer pizza, hamburgare, sallader, pasta med köttfärsås m.m dom känner väldigt bra om dagarna nu gör även reklam i radion om deras verksamhet får väl ta och åka ner dit och kolla hur det e nu var juh ändå 9 år sen jag avr där nere :).

Nae nu ska jag vänta på att beck ska börja

jobbat!!

Idag så jobbade jag på kockens. först på dagen jobbade jag med lisa ojojojojoj vad problem den tjejen har hahah fast det e väldigt kul att lyssna på  :). Sen kom karlsson hon e sååå rolig att jobba med :) vi har ganska mycket gemensamt ska ut nån gång hon och jag :).
Sen efter jobbet åkte jag hem till mamma och pappa och kollade melodifestivalen tack och lov så vann inte snälla, snälla, snälla... utan den som vann var hon opera sångerskan. sj ville jag att EMD skulle vinna :)
Nu ska jag se på rally brudar tror den e bra.
hej hopp gummi s....

fredag den 13

Ja i dag är det fredag den 13 igen.. räkte väl att det arv det förra månaden. Fast jag har inte haft nåt nån otur i dag heller :)
Var lungt och skönt ¨på jobbet i dag som tur var hade ingen lust att angagera mig så mycket i dag vet inte varför det var väl bara en sån dag..
Jag e nu klar med vecko städningen skönt :) Nu är det bara tvätten kvar skönt att ha allt klart till helgen tycker jag så slipper man förstöra helgen med städning...
Efter att tvätten e klar så tänkte jag lägga mig i ett bad och koppla... sen ska jag tända lite doft ljus i lägenheten myssigt en fredag kväll tycker jag..Ska festa till det med lite lax till mat i dag..
Nae nu ska jag ner i tvättstugan

lkpg

i dag så avr jag i linköping med gammla arbetskamrater från kockens vi gick lite i ikano huset vad mycket fina grejer det fanns... jag blev så sugen på kläder men lönen kommer inte förrän i morron :( Så nu har jag sakt till tjockisen att vi ska gå på stan nån dag nästa vecka så jag får kolla lite mera på kläder:)
Sen efter att vi hade gått ett tag på ikano så gick vi till ikea och fikade blev nån choklad kaka med lite te till mycket gott ;)

nu e det gary på tv kan inte missas

fika!!

Ja i dag efter jobbet så åkte jag till stan och träffade tessan och lilla olivia :) vi satt och pratade om massa saker det mesta var om olivias dop och hur mycket hon hade utvecklas men det var självklart annat prat med :)
olivia e med så mycket nu hon kollar på saker, skrattar och pratar lite lr ja hon säger juh inga ord men pratar på bebis språk :) heheh hon e så gullig.
Sen efter det så åkte jag och brorsan till öb och köpte städ grejer till honom för han hade typ inga alls.
Sen åkte vi även och köpte present till pappa :)
Nae nu e det tv dax en stund sen ska jag städa :)

lyckad middag till slut!!!

I går när sarah, richard och elin skulle komma på middag så hade jag lånat sing star av brorsan som jag tänkta att vi skulle köra. Så när jag skulle koppla in det i tv så funkade det inte hmm lite frustrerande.. Så dom kom vid 5 som vi hade bestämmt och jag var sur över att singstar inte funka så jag ringde brorsan ha hämtade syrrans tv och tror ni att det funkade där då NAE självklart inte så han och richard åkte hem till honom och hämtade hans tv.
Då funkade det som tur var..
Maten blev jag riktigt nöjd med det blev klyftpotatis, fläskfile med dragon sås och till efterätt blev det choklad pudding med grädde och blåbär och hallon mummms.
 Och när brorsan var så snäll och hämta sin tv och det så fick han självklart också lite mat :) (tack micke)
Sen blev det sing star heheh det var riktigt kul måste nästan skaffa det själv:)
Vi såg även melodofestivalen hmm ska inte parat om det för jag tyckte inte om dom som gick vidare..
      



Sing star


         


Casey var den ända som inte sjöng




Tack för att ni kom och för att kvällen blev lyckad !!!!!!!!!!!!!!!!

klart!

Nu är allt klappat och klart inför i morron... Nu vet jag precis vad vi sak göra på kvällen :)
Hoppas bara att sarah, elin och richard tycker att det e roligt :) men det tror jag att dom gör heheh
erkän att ni e lite NYFIKNA va!!!
Ska bli kul att sitta hä och bubbla lite också var ett tag sen man gjorde det..
Ni får veta i morron av dom tyckte om kvällen 
hej så länge  

trött!!

Idag så gick jag upp kavrt i 6 fan vad trött jag var. Halv 7 började jag jobba det glick faktiskt riktigt bra.. Jag gjorde ärtsoppa, köttfärs soppa, vegetarisk chili corn carne, kycklinglåda med potatis och broccolli, pannkakor och så blev det lite fisk.. Jag blev rikitgt stolt själv när jag klarade av att göra ärtsoppan har aldrig gjort det förut. Oc.h det blev gott :)
Allt var gott faktiskt riktigt stolt över mig själv :)) om man får vara det.
Sen efter jobbet så åkte jag och hämta grejerna från party light så nu har jag ännu mera ljus härligt  kommer lukta ljuvligt hemma hos mig nu hehehe
Nu sak jag till netto tjockisen ville också hänga med heheh

hej svejs


test!!

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om ditt namn börjar på samma bokstav som personen du kopierade detta från så får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!



1. Vad heter du?Malin
2. Ett ord på fyra bokstäver: mata
3. Flicknamn: molly
4. Pojknamn: Melvin
5. Yrke: Maskinist
6. Färg: mörk lilla
7. Klädesplagg: mössa
8. Mat: makaroner
9. Sak i badrummet: mun skölj
10. Plats/stad: mjölby
11. En orsak att vara sen: möte
12. Något man skriker: MEN VA FAN
13. Film: masjävlar
14. Något man dricker: mjölk
15. Band: metallica
16. Djur: mastiff
17. Gatunamn: Malmgatan
18. Bil: mercedes
19. Sång: my spirit will go on
20. Aktivitet med mer än en deltagare: minimoto


Jag utmanar den som vill

kock

I dag på jobbet så blev kocken sjuk så att då fick jag hoppa in och leka kock :) hehehe lr jag och camilla vil säga.
I mrron blir det samma sak jag coh camilla i köket. Vi ska ha ärtsoppa och ingen av oss har lagat ärtsoppa tidigare så att det kan bli mycket intresant... och så ska vi juh få besök av antecimex hmm undra hur det går :)
Nae ska nog sova nu börjar halv 7 i morron ;( jag som e van att börja kl 9
hej hopp skriver i morron om hur det gick med antecimex


tvättat

i dag så var det ganska mycket att göra på jobbet.. det är skönt istället för att man bara ska gå och dra.. Och i morgon blir det nog ännu mera att göra ska nämligen städa ordentligt för att anticeimex kommer på torsdag hmm hoppas att det går bra. Vi följer juh allt som vi ska nu så hoppas.. men dom ska juh alltid hitta nåt fel så e det juh bara kul att se vad det blir.
När jag kom hem så städade jag och tvättade inget kul men det behövdes. fast när man sitter här nu så e man ganska nöjd faktiskt :). Jag han även med en promenad med sarah (tjockisen)  :) och casey vi gick bara en liten sväng. Och det var jätte halt ute ;(  inget kul alls.. fattar inte avrför den här snön skulle komma för helt onödigt tycker jag :) men men man får se det posetiva att våren kommer juh snart :) och sen sommaren och då kan amn flytta ut till landet :) det ska bli såå skönt att  komma ut dit och bara vara.....

måndag!!

Då var det måndag igen det snöar varför?? Det som var så fint i helgen :) men men man får ta det som det kommer :
Har varit lungt och skönt på jobbet i dag som tur e var väldigt trött i dag när jag gick upp hmm undra varför.
Sen så var jag på arbetsförmedlingen på eftermiddagen och åter anmälde mig så man kan få lite pengar när man bara jobbar deltid så vi får se hur det går...
Sen var jag och handlade det skulle inte bli så mycket som det blev men men det händer väl ganska ofta men peppar peppar det blev inget onädigt skit faktiskt :) ganska stolt över mig själv där.
Sarah och richard var också med och dom ahndlade också ganska mycket.
Det behövdes verkligen att fylla upp kylen och frysen kännde jag så nu behöver jag inte handla på ett tag :)

 
       

Helg!!

jaha så var helgen över igen.
I fredags efter jobbet ¨så åkte jag till karin och satt där och pratade en stund med henne sen åkte vi till carola på ljusparty igen :) heheh det var mitt 3 ljusparty på 2 månader får se när nästa blir :)
I lördags så åkte jag och sandra till skövde vi gick runt i skövde i 6 timmar så nu vet jag hur skövde ser ut...dom verkar ha bra ute ställen iallafall... men det vi skulle göra blev inte av, vi skulle se high lights men det sprack bandet var försenat så vi strunta i att fortsätta vänta.. har man varit i skövde i 6 timmar utan att komma nån vart så blir man skit trött på stan heheh.
Så vi åkte hem och tänkt att vi går till palace hemma i stället men bil resan hem gjorde oss jätte trötta så det blev hem och sussa i stället. bättre lycka nästa gång..
Och sen i går så jobbade på kockens lite gäst spel där lite då och då e alltid kul heheh lr stamissarna tycker iallafall det :)

RSS 2.0