landet!!!

I går så var jag och pappa och morbror ute och pimplade strömming....det gick bra det nappade hela tiden.. man han knappt lägga ner krokarna så nappade det.. Strömmingen e fan inte klok jag menar tar kroken utan att det finns nåt gott på kroken :/.
Vi blev även lite törstiga på sjön... :)
Pappa och morbro  drack lite öl och wisky och jag tog en cider. ojoj det får man visst inte göra fy på oss :)
Sen i dag så har jag jobbat på dagen..
Sen så åt vi lite gott  på landet  det belv bakpotatis och kött musms så gott det var.
Jag och mamma tog sen en promenad med julia.. Vi plockade med oss lite lilekonvaljer hem. dom luktar  otroligt gott det luktar nu i hela huset.
Nu sitter jag på altan kollar på utsikten och dricker lite vin .. Fan  bättre kan det inte bli


   

Flytta i morron!!!

I morron fredag flyttar jag ut till landet :) ska bli himla skönt slippa sitta inlåst i en lägenhet :)
Fåglarna följer självklart med mig :) fiskarna där i mot e det lite svårt att ta med måste åka hem och mata dom lite då och då ;D.
Mamma och pappa flyttar ut en vecka nu med sen måste dom åka hem 1 vecka då syrran går i skolan.
Då får jag en helv vecka själv på landet skönt :)
Jag fick ett mss av sarah i dag. det avr en bild på alvin när han ahde dressen ahn fick av mig på sig den passade perfekt :)
det var lite roligt att se :)
nae dax att packa hörs i morron igen när jag skriver från landet :)



Hälsat på sarah och Richard!!

ja i dag var jag på sjukhuset och hälsade på sarah och richard.. det var kul att få träffa dom igen, nu när dom e stolta föräldrar till lilla Alvin. Tyvärr så får man inte träffa Alvin ännu men men det kommer det med. Förlossninegn hade gått bra för henne. Skönt det. Fick se massa kort på Alvin han var jätte söt och väldigt lik sin pappa :)
Sarah sa att han hade fått allt från Pappa men men det kan ändras. det roligaste e juh om han får lite av båda :)
Första dagen som jag fick reda på att Sarah var gravid så sa jag att det skulle bli en pojke :) kul att ha rätt i bland :D
Sa även när jag körde upp dom till förlossningen att skicka ett mess när han har kommit hahaha och jag tänkte inte ens på det..
Jag hade med lite presenter till honom också en liten blå dress med byxor till så var det en liten nalle på, sen fick han ett gossedjur som föreställde heffarklumpen den var jätte söt :)
Jag har även en present till sarah och richard som jag har fixat till men den får dom när dom kommer hem :D
Längtar tills dom kommer hem och man bara kan gå över och mýssa lite med dom..
Ser fram imot att följa Alvins utveckling :) ska bli kul......

Grattis!!

i går då fick sarah en liten Alvin e jätte glad för deras skull :). Han e 1 månad för tidigt född så hoppas att allt e bra har inte hunnit prata med sarah ännu hon ahr fullt upp..Får hoppas att jag kan hälsa på i dag :) hon skulle höra av sig i så fall..

På förmiddagen i dag så  var jag och åt glass på halvars med tessa och olivia. sen gick vi ner på stan och tog en the. Kul att träffas så där och bara prata och olivia förösker hänga med hon med i samtalet :)
Nu sitter jag och väntar på att sarah ska ge klar tecken så jag kan åka och gratta henne :)

jobba, jobba, jobba

jaha nu har man kommit in i det här att man bara jobbar och jobbar man har inget liv igen..jag som aldrig ville komma in i det systemet igen men ett jobb e ett jobb... Ska försöka vara ledig lite mer i sommar har lïte grejer som jag ska göra under sommaren..... umgås med min underbara vän sarah och hennes lilla bebis när den kommer och självklart med richard också han får vara med på ett hörn han med... men jag vet att jag missade många dagar med sarah förra sommaren ska försöka vara mera ledig i år jag lovar..hoppas att det går bara ...
Nae dax att fixa till sig för att jobba
'

dopdag!!

I dag den 17 maj så var det dop lilla olivia döptes.. Jag och fredrik var hennes faddrar.. jag tycker att det e en stor ära att få bli det :) Så nu ska jag koma ihåg hennes födelsedag, dopdag,namnsdagar. Det ska nog inte bli så svårt tror jag :).
Vi vaar i kyrkan kl 2 själva cermonin tog inte så lång tid, jag läste lite ur evangeliet., tessan lästa också en lite text.
Sen åkte vi och fikade tessan och moster hade bakat lite kakor :) massa gått muma.
Det fann 3 olika sorters tårtor också hmm var juh tvungen att smaka alla :) dom var väldigt goda :).

här e lite bilder från dagen:

       
   

en helg på landet!!

I helgen var jag på landet, tog det bara lugnt och slappade tog lite bilder som jag tänkte visa.
   

brorsan leker tittut
       

kläder!!

Idag var jag och mamma på maxi oxh handlade kläder till dopet på söndag :)
Jag ska bli fadder till olivia så jag ville ha nåt snyggt på mig, ska juh stå frame i kyrkan där alla ser mig :/
Handlade även en bikini om jag blev nöjd med

    
detta ska jag ha på dopet!!

  
Det här e min nys bikini,

Bikini

Jag har hittat massa snygga bikinis på stadium tänkte visa några som jag kan tänka mig ha i sommar :)


 



    
    

 



 


 


ledig dag !!

I dag så har jag varit ledig från jobbet..rikitgt skönt faktiskt :)
Jag har varit ute på landet en sväng med mamma och julia. vi lämnade lite grejer där, det e juh dax för ut flyttning snart :)
Sen gick vi en liten promenad där, det blåste lite men men det avr skönt ändå :).
Sen efter promenaden var jag hungrig så jag åkte hem och gjorde lite lasange, det blev jätte gott.
Snart ska jag ut till karin hon ska färga mitt hår. Jag ska bli blondin igen heheh
Visar bilder senare när jag kommer hem.

full späckad helg!!!

Ja helgen har varit full med grejer som jag har gjort.. i torsdags jobbade jag, fredagan var jag ledig. på dagen så flyttade jag jordgubbarna mamma ska juh ha potatis i mitt jordgubbsland så det var bara att flytta dom..växer dom inte bra där så får mamma hela skullden :)
sen vid 3 så åkte jag in till sarah vi grillade fläskfile, lövbit och korv sen hade hennes mamma gjort ett potatis paket med olika saker i det var riktigt gott. tyvärr glömde jag kameran så det blev inga kort därifrån :(.
Vi gick även upp till folketspark och köpte remar och lite chips som dom hade på den lilla marknaden som dom hade där..När vi gick där så känndes det som att vi var som ända svenskarna där,, jag tror inte jag såg nån annan svensk där uppe faktiskt bara utlänningar...när vi var i tonåren så var det hälften hälften ungefär men men det ändras heheh...
Sen på lördagen så var jag även då ledig så rensade jag hela landet där potatisen ska vara och hällde på ny jord och mamma hjälpte till så klart.. vi fixade även till ett par lådor där vi ska ha sallad m.m i. Jag lyckades att bränna hela ryggen när jag stod i solen hela dagen så jag var lika röd som en kokt kräfta när kvällen kom..När mamma och jag var klara med allt så tog vi oss ett glas vin på berget :).
och i söndags så jobabde jag hela dagen blev ett 10 timmars pass..
Jag tycker att alla blommor och allt har kommit så snabbt nu så jag tog kort på alla olika blommor som jag såghelgen det blev  18 olika blommor det e väldigt tididgt tycker jag ......
här e lite bilder från helgen:


jordgubbslandet!!
 


Alla 18 blommor jag hittade

             
       
     
 

RSS 2.0